Ресторанний консалтинг: відкриття закладу громадського харчування під ключ

Відкриття ресторану, кафе, бару, кав'ярні потребує не лише значних фінансових вкладень. Майбутньому ресторатору необхідно правильно вибрати локацію та приміщення, закупити обладнання, набрати персонал тощо. Бізнесменам доводиться стикатися з безліччю проблем, для успішного вирішення яких необхідні знання, уміння аналізувати ситуацію на ринку та значний досвід.

відкриття закладу під ключ

Ресторанний консалтинг: що це

Найбільш простим та фінансово вигідним варіантом є відкриття закладу під ключ, послуги якого на вигідних умовах пропонує компанія Кнайпа Про Сервіс. Витрати на оплату роботи фахівців у галузі професійного консалтингу окупаються в короткі терміни завдяки швидкому зростанню прибутку та підвищенню конкурентоспроможності закладів.

Ресторанним консалтингом називають послуги професіоналів, які залучаються для запуску та управління закладами HoReCa з метою мінімізації ризиків та зростання прибутку. Скористатися послугами фахівців у галузі ресторанного консалтингу можуть бізнесмени-початківці та власники закладів, які бажають підвищити прибуток шляхом оптимізації підприємств.

Відкриття закладів HoReCa під ключ

Професійна допомога у відкритті закладів HoReCa включає комплекс заходів:

  • пошук локації для відкриття ресторану чи кафе;
  • вибір варіанта розміщення (оренда приміщень чи будівництво);
  • розроблення концепції бренду;
  • створення інтер'єрів приміщень;
  • підбір обладнання, меблів, елементів декору;
  • підбір та навчання персоналу;
  • вибір технологій;
  • запровадження системи обліку.

Однак шикарно обладнаний заклад зі стильним інтер'єром не стане прибутковим, якщо бізнес-процеси погано продумані чи неефективні. Консультанти в галузі консалтингу пропонують різні варіанти для скорочення витрат та підвищення доходів шляхом автоматизації бізнесу та використання ефективних маркетингових стратегій.

Нещодавно відкритим ресторанам консультанти допоможуть усунути проблеми, що завдають шкоди (плинність кадрів, низький рівень сервісу, неправильний підбір меню тощо). Закладам, що працюють деякий час, спеціалісти допоможуть оптимізувати бізнес-процеси з системою автоматизації, підвищити ефективність роботи.

Причини замовити послугу відкриття закладу під ключ

Консалтингові послуги включають:

  • створення унікального бренду та дизайну;
  • фінансове планування та бухгалтерію;
  • розробку меню та ціноутворення;
  • наймання та навчання персоналу;
  • автоматизацію бізнес-процесів тощо.

У закладах, що вже працюють, консультанти спостерігають за повсякденною роботою в залах, на кухні, у складах та інших відділах, аналізують інформацію та взаємодіють з персоналом. За результатами спостережень та аналізу фактів (у тому числі фінансової звітності) консультанти розробляють план дій, який може включати:

  • зміну концепції та бренду;
  • покращення дизайну інтер'єрів та заміну меню;
  • оптимізацію операцій у залі, на кухні та у складі;
  • заміну персоналу;
  • заміну застосовуваних технологій, устаткування тощо.

Особливу увагу консультанти приділяють автоматизації працюючих закладів. Фахівці в галузі консалтингу допомагають закладам HoReCa, що відкриваються, заощадити чимало часу та значні кошти.

Заметили ошибку?
Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter

Уважаемые читатели!

Возможность комментирования временно отключена из-за возросшего количества агрессивных и оскорбляющих комментариев, призывающих к незаконным действиям и насилию.