Обнаружено тело второго погибшего с огнестрельными ранениями, - ГПУ

22 января, 11:58

Мужчина погиб не приходя в сознание 

погибший

В Киеве около 09:00 в помещение библиотеки Национальной академии наук был обнаружен мужчина без сознания с огнестрельными ранениями. Мужчина погиб. Об этом сообщает пресс-служба Генеральной прокуратуры Украины (ГПУ).

"Сейчас правоохранительными органами тщательно расследуются обстоятельства гибели этих людей", - говорится в сообщении прокуратуры.

В тоже время, участники акции протеста в центре Киева распространили в социальных сетях фото одного из погибших в результате столкновений силовиков и митингующих – с просьбой опознать личность погибшего.

Новости по теме: Труп человека с огнестрельными ранениями был перемещен в Дом профсоюзов из помещения библиотеки, - ГПУ

По данным митингующих, мужчина был застрелен из огнестрельного оружия. Люди, узнавшие погибшего, могут сообщить об этом по телефону: 0972889147 (Аня).

Фото погибшего можно посмотреть тут. 

 

Источник: bnk.ua
Заметили ошибку?
Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter
  • Злий Дуже 22 января, 21:40
    І доречі ми також ненавидимо Пендосів і Гейропа мене нервує, але на разі нас дусять ПРшисти. У всіх більш менш пристойних біснесах ОВОЩЬ МЛАДШЫЙ через прокурорів та блатних (про яких років 8 чути вже не було) Я живу у нафтогазоносному районі, вони ПСИ усі дебетні держ скважини прихватизували, нафтопереробний падли закрили, нафту напряму у Гейропу помпують. Больше читайте здесь: https://bnk.ua/glavnye-novosti/112-ua-provodit-opros-na-temu-podderzhivaete-li-vy-radikalnye-deystviya-na-maydane-11880.html
  • Злий Дуже 22 января, 21:40
    Готовий пробачити усім ментам, прокурорам, суддям, митникам та ін потворам усі їхні злодіяння, якщо завтра вони відвернуться від ПР Фашистів і до кінця життя боячись кари народної не будуть чинити беззаконня!!!!! Якщо ж НІ то будуть вони ЗАДАВЛЕНІ моєю НЕНАВИСТЮ так, що більше їх ніхто не знайде. ШАНОВНІ БРАТИ мої східні БЛАГАЮ вас о помочі та підтриці у справі яка принесе нам мир та благополуччя на довгії літа. Самі ми не впораємося, хіба що себе відбити зможемо. І прошу ВАС не слухайте язикі злі, що розказують вам про Галичан фашистів Західна Україна це чудовий БАГАТОНАЦІОНАЛЬНИЙ КРАЙ де в кожному селі та місті одночасно вживаються по кілька Церков різних конфесій, це край у якому за Українським селом розташоване Румунське, Болгарське та Русинське. Це край де вживаються БОЙКИ, ЛЕМКИ, ГУЦУЛИ, РУСИНИ, ВОЛИНЯНИ, РОСІЯНИ, ПОДОЛЯНИ, ПОЛЯКИ, ВІРМЕНИ, ЦИГАНИ та ін. і усі вони говорять на різних мовах та діалектах. У зненавидженому вами ЛЬВОВІ 10% мешканців російськомовні. Невже це Фашизм
  • VladimirZ 22 января, 15:01
    Golden Lion - бандеровец обыкновенный. Вы, бандеровцы, начали войну. Кровь людей на ваших руках. Я сожалею, но, вероятно, вы с вашим менталитетом не способны жить в цивилизованной стране, вам всегда нужен враг, которого вы готовы физически уничтожать. Вы не понимаети, что весь цивилизованный мир решает политические вопросы на выборах. Вы погружаете страну в анархию и хаос.
  • Golden Lion 22 января, 12:30
    Янукович розпочав громадянську війну. Януковичу вже кінець, смерті людей йому вже ніхто не пробачить. Урка підняв руку на свій народ, Це поросто ЖАХ!
Новости партнеров
traffim.com