Парламентаризм в Украине кончился, - Тягнибок

17 января, 00:32

По мнению лидера ВОС, в Украине реализован российский сценарий

Тягнибок заявляет о готовности Евромайдана формировать народные органы власти в Киеве
пресс-служба "Свободы"
Парламентаризм в Украине кончился. Об этом, выступая на сцене Майдана, заявил лидер партии "Свобода" Олег Тягнибок, сообщает УНИАН.

"Парламентаризм в Украине исчез как явление", - сказал Тягнибок.

Он также подчеркнул, что сегодня в Украине "совершен государственный переворот".

Новости по теме: Тягнибок допускает, что президентские выборы в 2015 году могут не состояться

"То, что произошло сегодня в украинском парламенте, это типичный кремлевский московский сценарий. Так, как Путин Януковичу надиктовал так и ныне Рыбак вместе с большинством - Партией регионов и коммунистами - выполнил", - отметил Тягнибок.

Заметили ошибку?
Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter
  • Michael Filon 17 января, 05:46
    Шо партия "ССВОЛОТА", пора за вас браться надо ответить за пропаганду национализма, фашизма, а самое главное вандализма, Заскавчали завыли на весь мир ждете что вам запад печеньки передаст, хватит отвечайте по нынешним законам или бегите к вашим хозяевам в Запукрию
  • Golden_Lion 17 января, 02:51
    В Україні буде ГРОМАДЯНСЬКА ВІЙНА, яку готує путін для розчленування України.
  • Golden_Lion 17 января, 02:50
    Єврейський народ блукав 40 років по пустелі, щоб увійти в Землю Обетованну. Український народ теж продовжує блукати по пустелі. Ми вже 22 роки блукаємо. Якщо до 2020 року, то це буде 29 років. Якщо до 2025 , то це вже буде 34роки. А якщо до 2032 року, то український народ поб’є рекорд єврейського народу, це вже буде 41 рік. Поки не помре останній совок, що голосує за януковича, партію регіонів і комуністів, доти українці блукатимуть по пустелі. А взагалі, совок головного мозку – це невиліковна хвороба.
  • Vasko1654 17 января, 00:43
    Парламентаризм в Україні закінчився з моменту обрання ВО "Свободи" до парламенту. Альянс європейських національних рухів виключив ВО "Свобода" із свого складу.
  • Андрей Ларионов 17 января, 00:43
    " В Украине реализован российский сценарий" - ну так это же здорово что не американский или еврофашистский!
    Vasko1654 17 января, 00:45
    Або китайський, де в якості розрахунку за кредити ми отдаємо свої землі під Дніпропетровськом.
    Eugeny Poznyak 17 января, 01:06
    Всі, хто дістанціюються від тих імперськіх амбіцій, що має зараз Росія (в ХVIIІ стол. - Швеція, потім - Фінляндія, сьогодні - Польша, Чехія, ...) - давно стали нормальними країнами. Навіть Югославія (Сербія) - що їй гірше від демократії, ні (розвалилася совкова імперія, але Сербія зараз, о чудо, - нормальна країна). Швеція свого часу відмовилась від імперських амбіцій і потім стала по-нормальному заможною країни з'явився шведський соціалізм, праці Кейнса, які потім допомогли і США в 30-ті фашизму і комінізму (хоча треба сказати, що допогло там ще християнське милосердя - яке протистоїть мерзенній силовій машині влади)...
    Vasko1654 17 января, 01:13
    А хто проти демократії? Чи може Ви вважаєте що в ЕС за нацистські вигуки не саджають за грати? Або в Швеції чи Фінляндії ніхто не несе відповідальність за розбиті пам'ятники або захват адмін будівлі? Чи може Ви не бачили як в Англії розгоняли акції протесту верхом на конях з кийками? Або з гумовими кулями, водометами? На мій погляд звичайні европейські закони? Хіба ні?)
    Eugeny Poznyak 17 января, 01:09
    Всі, хто дістанціюються від тих імперськіх амбіцій, що має зараз Росія (в ХVIIІ стол. - Швеція, потім - Фінляндія, сьогодні - Польша, Чехія, ...) - давно стали нормальними країнами. Навіть Югославія (Сербія) - що їй гірше від демократії, ні (розвалилася совкова імперія, але Сербія зараз - нормальна ж країна). Швеція свого часу відмовилась від імперських амбіцій і потім стала по-нормальному заможною країною, з'явився шведський соціалізм, праці Кейнса, які потім допомогли і США в 30-ті боротися з фашизмом і комінізмом (хоча треба сказати, що допогло там ще християнське милосердя - яке протистоїть мерзенній силовій машині влади)...
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...
traffim.com