В Луганске захватчики СБУ требуют провести внеочередную сессию горсовета и провозгласить Луганскую республику, - депутат

11 апреля, 13:52

Кроме того, захватчики требуют провести референдум, на который должно быть вынесено два вопроса: должна ли Луганская республика остаться в составе Украины или должна войти в состав РФ

СБУ в Луганской области
Reuters
Захватчики здания СБУ в Луганске выдвинули новое требование: депутаты в течение 10 часов должны провести внеочередную сессию, на которой провозгласят Луганскую республику и примут решение о проведении референдума. Об этом на своей странице в Facebook написал депутат луганского городского совета от КПУ Сергей Мельников.

На референдум должно быть вынесено два вопроса: должна ли Луганская республика остаться в составе Украины или должна войти в состав Российской Федерации.

Также захватчики сообщают, что готовы сдать оружие только той власти, которую народ выберет на референдуме.

Напомним, ранее захватчики требовали проведения референдума и амнистии.

Источник: bnk.ua
Заметили ошибку?
Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter
  • Tijl 11 апреля, 17:08
    rncz Сегодня, 15:01 Все правильно - боротись потрібно. От лише методи у Вас інші... Ви не намагаєтесь боротись проти узурпаторів шляхом усунення узупаторів. І Ви хочете змінити під себе конституцію по якій живе вся країна, причому не питаючи думки іншої частини країни. Я не проти проведення всеукраїнскього референдуму з питання федералізації, мови, чи ще там чогось. Але він має бути всеукраїнський, а не місцевий.
    Боротьба з узурпаторами шляхом усунення узурпаторів призвела до того, що прийшли інщі узурпатори. А я не хотів й не хочу погромів та сутичок. Досить. Навіщо проводити всеукраїнський референдум? Є чіткі адміністративні одиниці, в яких люди хочуть федералізації. Нас наприклад троє. Двоє проти, а я за. Так що тепер? Мені ж тут жити. І я хочу вирішити як мені жити сам. Я вирішую для себе. Не треба силоміць стримувати. Нехай буде в конституції розділ, який закріплює особливі права тих, хто їх собі хоче. Той, хто цього не хоче- жити по ним не буде. Це справедливо. Я прислухаюсь до думки інших. Тому не нав'язую своє бажання всім.
  • Igor Pes 11 апреля, 15:55
    Tijl Сегодня, 15:28 Igor Pes Сегодня, 15:06 1. Рада хіба не обиралася народом? 2. Янукович не узурпував владу? 3. Хіба не призначили перевибори на всіх рівнях? Про яку узурпацію влади може іти мова, якщо призначені перевибори? Сепаратисти це ті, котрі хочуть відділитися. Якщо ви декларуєте незалежність з подальшим приєднанням до російської федерації, як тоді вас називати? Більшість людей вас не підтримало, в іншому випадку на вулицях було набагато більше народу, а не 1000 проплачених і туристів з росії.Янукович це вже минуле. Не за нього ми стоїмо. Рада обиралася народом, але як вона обиралася? По партійним спискам? Депутат повинен представляти людей, а не партію. Нехай партія готує своїх кандидатів у палати парламенту, а не відпрацьовує в ньому свої інтереси. Я хочу знати, хто конкретно буде представляти мене в парламенті. Партії мені байдуже. Призначення виборів президента не вирішать питання, бо він все одно усіх не задовольнить. Це шлях у нікуди. Я вже казав, що право вирішувати який конституційний лад повинен бути в краЇні має тільки народ! А йому цого не дають! Це і є узурпація. Сепаратизм це не лише відокремлення в окрему незалежну країну. Це ще й прагнення автономії с широкими повноваженнями. Не треба мені незалежності. Я хочу широких повноважень для свого регіону. І ще... кількість людей це лише питання часу. Дуже скоро люди зрозуміють, що це виліковні ліки для нашої країни. А поки їм є що втрачати, вони бояться боротися. Але скоро втрачати нам усім вже буде нічого
    Я не знаю хто ви, чи дійсно ідейна людина чи агент, але буду говорити до вас як до ідейної людини. ..... А щоб не було корупції і злодіїв при владі ви не хочете? Нова влада із самого початку говорить про децентралізацію, суттєве збільшення повноважень на місцях, включаючи фінанси. Люди на майдані боролися не заради окремих політиків, а за те, щоби люди впливали на цих політиків. Вибори не тільки президента, а і парламенту. Я особисто проти мажоритащиків, тому що вони взагалі не контрольовані ніким, і нічого вимагати від них не можеш і нікому вони нічого не зобовязані і свою бездіяльність легко можуть пояснити "А чьо я одін могу сдєлать?". Тому я вважаю, що має бути партійна система, партію вже можна питати, а що вона зробила.
    Tijl 11 апреля, 16:58
    Звичайно я хочу аби не було корупції та злодіїв при владі, питання зайве. Так, нова влада говорить про децентралізацію й т.і., але є лише балачки та обіцянки. Де проект? Чому його не розкривають суспільству? Лише загальні фрази. А де механізм? Чому його не розкривають нам, тим, кого ви називаєтє сепаратистами? Чому не спитати підходить це суспільству чи ні? Де ж той вплив людей на політиків? Начхати їм на людей. Чи ви збираєтесь вічно стояти на майдані, та "впливати"? Вибори у парламент теж нічого не дадуть. Допоки партії відпрацьовують свої партійні інтереси, діла не буде. У США депутат нижньої палати обирається на 2 роки. Верхньої- на 6, але з ротацією третини кожні 2 роки. Нижня від штатів по кількості мешканців. Сенат- по двое від штату. Нормальна система, працює. І якщо він "А чьо я одін могу сдєлать?", тоді шляху йому не буде більше до влади. Продовжувати на виборах протягувати по партійним спискам- це тупік. Ні, це коло. Мені вже набридло по ньому ходити.
  • Tijl 11 апреля, 15:28
    Igor Pes Сегодня, 15:06 1. Рада хіба не обиралася народом? 2. Янукович не узурпував владу? 3. Хіба не призначили перевибори на всіх рівнях? Про яку узурпацію влади може іти мова, якщо призначені перевибори? Сепаратисти це ті, котрі хочуть відділитися. Якщо ви декларуєте незалежність з подальшим приєднанням до російської федерації, як тоді вас називати? Більшість людей вас не підтримало, в іншому випадку на вулицях було набагато більше народу, а не 1000 проплачених і туристів з росії.
    Янукович це вже минуле. Не за нього ми стоїмо. Рада обиралася народом, але як вона обиралася? По партійним спискам? Депутат повинен представляти людей, а не партію. Нехай партія готує своїх кандидатів у палати парламенту, а не відпрацьовує в ньому свої інтереси. Я хочу знати, хто конкретно буде представляти мене в парламенті. Партії мені байдуже. Призначення виборів президента не вирішать питання, бо він все одно усіх не задовольнить. Це шлях у нікуди. Я вже казав, що право вирішувати який конституційний лад повинен бути в краЇні має тільки народ! А йому цого не дають! Це і є узурпація. Сепаратизм це не лише відокремлення в окрему незалежну країну. Це ще й прагнення автономії с широкими повноваженнями. Не треба мені незалежності. Я хочу широких повноважень для свого регіону. І ще... кількість людей це лише питання часу. Дуже скоро люди зрозуміють, що це виліковні ліки для нашої країни. А поки їм є що втрачати, вони бояться боротися. Але скоро втрачати нам усім вже буде нічого
  • Rozum 11 апреля, 14:37
    Эти ребята уже не в адеквате. Нужно рекомендации генерала Москаля применять - гарантировать мужикам, что никаких преследований не будет, а потом пусть под здание СБУ приходят их родные, друзья и уговаривают пойти домой мужа, отца, сына, брата, друга. Кто же откажется и останется в здании, ну что ж - это будет его выбор... К сожалению, такие будут. Среди захватчиков есть такие, которые с рассудком даже не встречались очень давно. А уж как им повезет при штурме - посмотрим.
    rncz 11 апреля, 14:41
  • Женя Безотосный 11 апреля, 14:23
    Igor Pes Сегодня, 14:16 а люди, котрі будуть пожинати наслідки цих сепаратистів не живі? Ще трошки і в країні почнеться не контролюємий хаос, де вже не буде діяти жоден закон і правила, а потім будуть діяти автомати чужої армії. Тому давай визначайся, хто живіший, ті хто хоче побудувати країну чи її зруйнувати
    Дурень ты неотёсаный вы всех жителей ЮВ будете сепаратистами называтЬ??? МЫ ПРОСТО ХОТИМ отстоять свое логическое мнение и что бы нас услышали!!! Кто Вас обзывал сепаратистами махая флагами Грузии Сирии и ЕС ?? Вы нас не захотели слушать вот и мы вас не хотим теперь слушать! Будет федерализация в составе Укр(пока что) посмотрим как вы дальше будете держать диалог!
    Igor Pes 11 апреля, 14:34
    1000 людей це всі жителі ЮВ, котрі розбіглися після дощу ? В одному твому пості купа штампів, котрі немають звязку з реальністю, на майдані боролися проти злочинця, котрий узурпував владу, а сепаратисти розколюють країну. Ти сам то напевне десь з ростова пишеш, скільки янек тобі срібняків відстігнув?
    Tijl 11 апреля, 14:53
    А я тобі пишу з Харкова. Мені ніхто не платив. Так от... На майдані боролись проти злочинця, який узурпував владу. А ми теж боремся проти злочинців, які узурпували владу! В конституції сказано, що право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами. Так ми і є народ. Ми хочемо змінити конституційний лад. А узурпатори з ВР не дають нам реалізувати свої конституційні права. Ти так кажеш "сепаратист", наче це щось погане. Це лише термін, не більше. Хай дадуть нам наші права. Бо інакше буде точно розкол.
    rncz 11 апреля, 15:01
    Все правильно - боротись потрібно. От лише методи у Вас інші... Ви не намагаєтесь боротись проти узурпаторів шляхом усунення узупаторів. І Ви хочете змінити під себе конституцію по якій живе вся країна, причому не питаючи думки іншої частини країни. Я не проти проведення всеукраїнскього референдуму з питання федералізації, мови, чи ще там чогось. Але він має бути всеукраїнський, а не місцевий.
    Igor Pes 11 апреля, 15:06
    1. Рада хіба не обиралася народом? 2. Янукович не узурпував владу? 3. Хіба не призначили перевибори на всіх рівнях? Про яку узурпацію влади може іти мова, якщо призначені перевибори? Сепаратисти це ті, котрі хочуть відділитися. Якщо ви декларуєте незалежність з подальшим приєднанням до російської федерації, як тоді вас називати? Більшість людей вас не підтримало, в іншому випадку на вулицях було набагато більше народу, а не 1000 проплачених і туристів з росії.
  • Igor Pes 11 апреля, 13:58
    це дійсно конструктивний діалог, сподіваюся сьогодні їх виметуть і закриють в каталажці.
    Artem V 11 апреля, 14:05
    Уже целую неделю пытаются закрыть. Однако, видать, кишка тонка.
    Kiana 11 апреля, 14:15
    Одна никто не пытался, с ними ведут диалог, только непонятно зачем. Их шизоидеям все равно не суждено сбыться.
    viktor2349 11 апреля, 14:23
    отнюдь
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...
traffim.com